Čistící prostředky pro gastronomický průmysl

Pro restaurace, jídelny a ostatní stravovací zařízení
Doporučujeme tyto přípravky : R 12,19,24,26,86

Níže naleznete seznam přípravků pro usnadnění provozu v gastronomickém průmyslu.

  • Relen 12
    nepěnivý tek.prostředek pro mytí nádobí v automatických mycích strojích
  • Relen 14
    čistící prostředek pro mytí konvektomatů - snižuje fys.námahu při údržbě pečících zařízení
  • Relen 17
    kyselý leštící a sušící přípravek pro automatické mycí stroje
  • Relen 19
    kyselý mycí a čistící přípravek dezinfekčním účinkem (WC + koupelny + rez)
  • Relen 20
    mytí všech členitých povrchů pro mytí ruční i mytí pěnové
  • Relen 24
    přípravek pro mytí vnitřních částí pečících zařizení a udíren
  • Relen 26
    přípravek pro ruční i strojní mytí s nízkou pěnivostí a vysokým čistícím účinkem, je vhodný i na podlahy
  • Relen 28
    univerzální přípravek pro ruční i pěnové mytí a čištění velkých členitých ploch
  • Relen 36
    nepěnivý prostředek pro mytí nádobí v autom. mycích strojích
  • Relen 38
    přípravek pro strojní mytí až silně zašpiněných podlah
  • Relen 50
    mycí ruční přípravek na nádobí a kuchyňské zařízení
  • Relen 78 okeník
    pro mytí exteriérových i interových oken, dveří, skleněných ploch
  • Relen 86
    přípravek pro leštění nerezu (neobsahuje látky nevhodné pro styk s potravinama)
Vytvořil DaEnd.cz - Tvorba moderních www stránek