Čistící prostředky pro gastronomický průmysl
Pro restaurace, jídelny a ostatní stravovací zařízení 
Doporučujeme tyto přípravky : R 12,19,24,26,86
Níže naleznete seznam přípravků pro usnadnění provozu v gastronomickém průmyslu.
- Relen 12
 nepěnivý tek.prostředek pro mytí nádobí v automatických mycích strojích
- Relen 14
 čistící prostředek pro mytí konvektomatů - snižuje fys.námahu při údržbě pečících zařízení
- Relen 17
 kyselý leštící a sušící přípravek pro automatické mycí stroje
- Relen 19
 kyselý mycí a čistící přípravek dezinfekčním účinkem (WC + koupelny + rez)
- Relen 20
 mytí všech členitých povrchů pro mytí ruční i mytí pěnové
- Relen 24
 přípravek pro mytí vnitřních částí pečících zařizení a udíren
- Relen 26
 přípravek pro ruční i strojní mytí s nízkou pěnivostí a vysokým čistícím účinkem, je vhodný i na podlahy
- Relen 28
 univerzální přípravek pro ruční i pěnové mytí a čištění velkých členitých ploch
- Relen 36
 nepěnivý prostředek pro mytí nádobí v autom. mycích strojích
- Relen 38
 přípravek pro strojní mytí až silně zašpiněných podlah
- Relen 50
 mycí ruční přípravek na nádobí a kuchyňské zařízení
- Relen 78 okeník
 pro mytí exteriérových i interových oken, dveří, skleněných ploch
- Relen 86
 přípravek pro leštění nerezu (neobsahuje látky nevhodné pro styk s potravinama)
